• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO CUBOS CUB3-90NI2-P-C
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  290 - 290 - 930
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  75
 • Puterea (кW):
  9
 • Tensiunea ::
  380V
 • Comanda::
  panou digital
 • Tipul de montare::
  pardosea
 • toate Caracteristicile
18560 lei
În stoc
Sawo Cubos este o gamă de cuptoare cu un design neobișnuit. În exterior, încălzitoarele electrice seamănă cu un turn de piatră. Elementele de încălzire sunt situate în centru. În exterior, cadrul aragazului este realizat sub formă de grilă, care este umplută cu un număr mare de pietre pentru saună.
Secțiunea transversală pătrată a sobei îl face versatil pentru plasarea într-o baie de aburi. Aceeași sobă poate fi instalată în colț, pe perete și în centrul băii de aburi.
Printre încălzitoarele Cubos, atât proprietarii de saune proprii, cât și proprietarii de băi de aburi comerciale vor găsi un model potrivit. Seria include încălzitoare electrice cu o capacitate de 4,5 până la 9 kW. Cele mai puțin puternice modele sunt concepute pentru încălzirea spațiului cu un volum de 3-6 metri cubi. Modelele de putere maximă sunt ideale pentru băile de aburi de până la 14 metri cubi. Capacitatea maximă a pietrelor este de 75 kg.
Configurația aragazului face posibilă utilizarea Sawo Cubos în saune cu perdele etajate. În același timp, puteți fi sigur de încălzirea uniformă a fiecărui nivel. Dacă doriți să cumpărați un încălzitor electric versatil, atunci Cubos este una dintre cele mai bune opțiuni. Turnând apă pe pietre, puteți atinge orice nivel de umiditate și, datorită panoului de control, setați temperatura necesară în avans sau în timpul procesului de înălțare. In magazinul nostru online vei gasi un pret avantajos si livrare rapida.
 
Încălzitorul electric Cubos CUB3-90Ni2-P de la SAWO va deveni o adevărată inimă pentru sauna dvs. de acasă, sau o mică cameră de aburi comercială cu un volum de 8-14 metri cubi. Designul încălzitorului presupune instalarea în podea și o capacitate mare de pietre de până la 75 kg.

Corpul cuptorului are o formă atipică de paralelipiped vertical cu secțiune transversală pătrată. Elementele de încălzire sunt situate în centrul încălzitorului electric și căptușite cu piatră în jurul marginilor. O sobă gata de utilizare seamănă cu un turn de piatră și vă permite să furnizați apă în timpul zborului nu numai de deasupra încălzitorului, ci și pe întreaga suprafață a corpului.
Acest lucru îi va mulțumi în special pe fanii băii rusești umede. Cu încălzitorul Cubos CUB3-90Ni2-P, puteți obține o cantitate mare de abur fin și ușor în cel mai scurt timp posibil. Cunoscătorilor saunei finlandeze tradiționale uscate le va plăcea încălzirea rapidă a băii de aburi și distribuirea uniformă a căldurii.
SAWO folosește oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru fabricarea cuptorului. În condiția expunerii constante la un mediu extern agresiv, materialul rămâne rezistent la coroziune, asigurând o durată lungă de viață. Conectarea se face la o retea cu o tensiune de 380 V.
Gestionarea acestui model se face prin intermediul panoului de control tactil portabil, cu o interfață intuitivă clară. Vă permite să programați în prealabil modul de funcționare al încălzitorului electric, precum și să efectuați ajustările necesare direct în timpul procedurii de abur.
Puteți cumpăra cuptorul SAWO Cubos CUB3-90Ni2-P plasând o comandă pe site-ul magazinului nostru online, apelând la linia de asistență telefonică sau lăsând o cerere de apel înapoi.
Dimensiuni: L×Î×A (mm) 290 - 290 - 930
Cantitatea pietrelor (max. kg) 75
Puterea (кW) 9
Tensiunea : 380V
Comanda: panou digital
Tipul de montare: pardosea
Volumul saunei (m3) 8-14

Пока не было вопросов.