• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO CUB3-60NB-P
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  290 - 290 - 930
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  75
 • Puterea (кW):
  6
 • Tensiunea ::
  220V
 • Comanda::
  встроенный
 • Tipul de montare::
  pardosea
 • toate Caracteristicile
8700 lei
În stoc
Încălzitorul electric Cubos CUB3-60NB-P de la SAWO va deveni o adevărată inimă pentru sauna dvs. de acasă, sau o mică cameră de aburi comercială cu un volum de 5-9 metri cubi. Designul încălzitorului presupune instalarea în podea și o capacitate mare de pietre de până la 75 kg.

Corpul cuptorului are o formă atipică de paralelipiped vertical cu secțiune transversală pătrată. Elementele de încălzire sunt situate în centrul încălzitorului electric și căptușite cu piatră în jurul marginilor. O sobă gata de utilizare seamănă cu un turn de piatră și vă permite să furnizați apă în timpul zborului nu numai de deasupra încălzitorului, ci și pe întreaga suprafață a corpului.
Acest lucru îi va mulțumi în special pe fanii băii rusești umede. Cu încălzitorul Cubos CUB3-60NB-P, puteți obține o cantitate mare de abur ușor și fin în cel mai scurt timp posibil. Cunoscătorilor saunei finlandeze tradiționale uscate le va plăcea încălzirea rapidă a băii de aburi și distribuirea uniformă a căldurii.

SAWO folosește oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru fabricarea cuptorului. În condiția expunerii constante la un mediu extern agresiv, materialul rămâne rezistent la coroziune, asigurând o durată lungă de viață. Conectarea se face la rețele cu o tensiune de 380 V și 220 V.
Acest model este controlat folosind un panou de control încorporat convenabil, cu o interfață intuitivă. Vă permite să programați în prealabil modul de funcționare al încălzitorului electric, precum și să efectuați ajustările necesare direct în timpul procedurii de abur.

Puteți cumpăra cuptorul SAWO Cubos CUB3-60NB-P plasând o comandă pe site-ul magazinului nostru online, apelând la linia de asistență telefonică sau lăsând o cerere de apel înapoi.

Sawo Cubos este o gamă de cuptoare cu un design neobișnuit. În exterior, încălzitoarele electrice seamănă cu un turn de piatră. Elementele de încălzire sunt situate în centru. În exterior, cadrul aragazului este realizat sub formă de grilă, care este umplută cu un număr mare de pietre pentru saună.
Dimensiuni: L×Î×A (mm) 290 - 290 - 930
Cantitatea pietrelor (max. kg) 75
Puterea (кW) 6
Tensiunea : 220V
Comanda: встроенный
Tipul de montare: pardosea
Volumul saunei (m3) 5-8

Пока не было вопросов.