• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO SCANDIA COMBI SCAC-90NS-Z
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  515x600x330
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  22
 • Puterea (кW):
  9
 • Tensiunea ::
  380 V
 • Comanda::
  la distanta (se procura separat)
 • Tipul de montare::
  Perete
 • toate Caracteristicile
11800 lei
În stoc
Dimensiunile mici si pretul rezonabil fac din aragazul sauna Sawo Scandia Combi SCAC-90NS-Z unul dintre modelele prioritare pentru baile de aburi cu un volum de 8-14 metri cubi. Această modificare are cu adevărat caracteristici avansate datorită generatorului de abur încorporat. Cu el, puteți obține cu ușurință efectul unui adevărat hamam turcesc într-o baie de aburi. Adăugând infuzia preferată de plante în rezervorul generatorului de abur, vă puteți bucura de aromoterapie. În proiectarea încălzitorului, două metale sunt utilizate simultan. Această soluție inginerească asigură funcționarea neîntreruptă a sobei în condițiile agresive de temperatură și umiditate ridicate ale saunei. Partea exterioară și cadrul încălzitorului electric sunt realizate din oțel inoxidabil. In interiorul cuptorului este armat cu galvanizare. Generatorul de abur este echipat cu un sistem de control al nivelului lichidului în rezervor. Instalarea se realizează prin agățarea pe perete. Capacitatea maximă de piatră a Scandia Combi SCAC-90NS-Z este de 22 kg. Această cantitate de piatră nu numai că încălzește rapid aerul, dar face și posibil să te bucuri de o cantitate mare de abur cel mai ușor. Temperatura și temporizatorul pentru funcționarea încălzitorului electric sunt setate în prealabil folosind un panou de control de la distanță convenabil. Daca te hotarasti sa cumperi acest model, in magazinul nostru online vei gasi un pret avantajos si livrare rapida.
Sawo Scandia este una dintre cele 7 game de încălzitoare de saună din oțel inoxidabil. Această serie se distinge printr-un design laconic care se va potrivi în conceptul interior al oricărei băi de aburi și dimensiuni compacte. Radiatoarele electrice Scandia sunt special concepute pentru saune mici. Aceasta este una dintre favoritele dintre sobele de casă pentru saună și băile de aburi de dimensiuni medii. Cu toată simplitatea lor, modelele sunt dotate cu toată funcționalitatea necesară. Principalele avantaje ale radiatoarelor electrice Scandia sunt:

preț scăzut;
fiabilitate;
Siguranță;
ergonomie.
Nu sunteți pregătit să cheltuiți mulți bani pentru achiziționarea unui încălzitor și, în chestiuni de alegere, vă bazați pe o combinație de funcționalitate și ușurință în utilizare? Acordați atenție cuptorului electric Sawo Scandia Combi SCAC-90NS-Z. Îl puteți cumpăra din magazinul nostru online făcând câteva clicuri de mouse sau comandând un apel înapoi.
Dimensiuni: L×Î×A (mm) 515x600x330
Cantitatea pietrelor (max. kg) 22
Puterea (кW) 9
Tensiunea : 380 V
Comanda: la distanta (se procura separat)
Tipul de montare: Perete
Volumul saunei (m3) 8-14

Пока не было вопросов.