• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO SAV-120NS-Z
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  440x655x420
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  50
 • Puterea (кW):
  12
 • Tensiunea ::
  380 V
 • Comanda::
  la distanta (se procura separat)
 • Tipul de montare::
  Pardosea
 • toate Caracteristicile
15900 lei
În stoc

Dacă doriți să cumpărați un model fiabil și funcțional pentru instalarea într-o baie de aburi comercială, ar trebui să acordați atenție încălzitorului electric de saună Savonia SAV-120NS-Z. Puterea acestui cuptor este suficientă pentru a încălzi rapid o cameră cu un volum de 10-18 metri cubi. Savonia SAV-120NS-Z este realizată pe principiul unui încălzitor deschis și poate ține de la 40 la 50 kg de pietre. Turnând apă sau un decoct din ierburile tale preferate pe pietre, îți poți transforma cu ușurință sauna uscată într-o baie excelentă cu abur fin și ușor. Partea exterioară și cadrul încălzitorului electric sunt realizate din oțel inoxidabil. In interiorul cuptorului este armat cu galvanizare. Incalzitorul Savonia SAV-120NS-Z are instalatie in pardoseala. Picioarele cuptorului sunt reglabile. Vă rugăm să rețineți că conexiunea se face la o rețea de 380V. Temperatura și temporizatorul pentru funcționarea încălzitorului electric sunt setate în prealabil folosind un panou de control de la distanță convenabil. În magazinul nostru online puteți cumpăra la un preț avantajos nu doar o sobă de saună, ci și tot ce aveți nevoie pentru funcționarea sa cu succes. În primul rând, va trebui să achiziționați volumul necesar de pietre și un panou de control. Dacă aveți întrebări despre gamă - comandați un apel înapoi și managerul nostru vă va contacta imediat.

Pentru băile și saunele comerciale din familia de încălzitoare electrice din oțel inoxidabil, Sawo a creat o serie de sobe Savonia. Aspectul sobelor de saună Savonia este laconic, nu are colțuri ascuțite și se potrivește perfect în orice interior chiar și cel mai complicat. Încălzitoarele electrice au o funcționalitate impresionantă, dar în același timp sunt destul de compacte pentru puterea lor.


Un avantaj separat este instalarea pe podea. Voi înșivă determinați locația optimă pentru încălzitor, pe baza designului băii de aburi. Instalarea nu necesită o întărire suplimentară a pardoselii. Greutatea radiatoarelor electrice Savonia, in functie de putere, variaza intre 21-37 kg.


Oricare dintre modelele din seria Savonia va fi o investiție profitabilă în afacerea dvs. sau în sauna mare de acasă. Grăbește-te să cumperi încălzitorul electric Savonia SAV-120NS-Z din magazinul nostru online la un preț avantajos.

Dimensiuni: L×Î×A (mm) 440x655x420
Cantitatea pietrelor (max. kg) 50
Puterea (кW) 12
Tensiunea : 380 V
Comanda: la distanta (se procura separat)
Tipul de montare: Pardosea
Volumul saunei (m3) 10-18

Пока не было вопросов.