• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO SAVONIA COMBI SAVC-120NS-Z
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  445x650x410
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  50
 • Puterea (кW):
  12
 • Tensiunea ::
  380 V
 • Comanda::
  la distanta (se procura separat)
 • Tipul de montare::
  Pardosea
 • toate Caracteristicile
25000 lei
În stoc

Dacă doriți să cumpărați un model fiabil și multifuncțional pentru instalarea într-o baie de aburi comercială, ar trebui să acordați atenție încălzitorului electric Savonia Combi SAVC-120NS-Z. Puterea acestui cuptor este suficientă pentru a încălzi rapid o cameră cu un volum de 10-18 metri cubi. Savonia Combi SAVC-120NS-Z este realizată pe principiul unui încălzitor deschis și poate susține până la 50 kg de pietre. Această modificare are cu adevărat caracteristici avansate datorită generatorului de abur încorporat. Cu el, puteți obține cu ușurință efectul unui hamam turcesc adevărat într-o baie de aburi. Adăugând infuzia preferată de plante în rezervorul generatorului de abur, vă puteți bucura de aromoterapie. Generatorul de abur este echipat cu un indicator de nivel al apei. Partea exterioară și cadrul încălzitorului electric sunt realizate din oțel inoxidabil. In interiorul cuptorului este armat cu zincare. Incalzitorul Savonia SAVC-120NS-Z are instalatie in pardoseala. Picioarele cuptorului sunt reglabile. Vă rugăm să rețineți că conexiunea se face la o rețea de 380V. Temperatura și temporizatorul pentru funcționarea încălzitorului electric sunt setate în prealabil folosind un panou de control de la distanță convenabil. În magazinul nostru online puteți cumpăra la un preț avantajos nu doar o sobă de saună, ci și tot ce aveți nevoie pentru funcționarea sa cu succes. În primul rând, va trebui să achiziționați volumul necesar de pietre și un panou de control. Dacă aveți întrebări despre gamă - comandați un apel înapoi și managerul nostru vă va contacta imediat.


Pentru băile și saunele comerciale din familia de încălzitoare electrice din oțel inoxidabil, Sawo a creat o serie de sobe Savonia. Aspectul sobelor de saună Savonia este laconic, nu are colțuri ascuțite și se potrivește perfect în orice interior chiar și cel mai complicat. Încălzitoarele electrice au o funcționalitate impresionantă, dar în același timp sunt destul de compacte pentru puterea lor.


Un avantaj separat este instalarea pe podea. Voi înșivă determinați locația optimă pentru încălzitor, pe baza designului băii de aburi. Instalarea nu necesită o întărire suplimentară a pardoselii. Greutatea radiatoarelor electrice Savonia, in functie de putere, variaza intre 21-37 kg.

Dimensiuni: L×Î×A (mm) 445x650x410
Cantitatea pietrelor (max. kg) 50
Puterea (кW) 12
Tensiunea : 380 V
Comanda: la distanta (se procura separat)
Tipul de montare: Pardosea
Volumul saunei (m3) 10-18

Пока не было вопросов.