• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO CIRRUS ROCK CRR3-60NB-P
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  570x240x970
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  65
 • Puterea (кW):
  6
 • Tensiunea ::
  220V / 380V
 • Comanda::
  Incorporat
 • Tipul de montare::
  perete
 • toate Caracteristicile
Cere oferta
Нет в наличии

Aspect laconic și discret, ușurință în utilizare, versatilitate. Daca asa iti imaginezi soba ta sauna ideala, atunci suntem incantati sa iti oferim incalzitorul electric Cirrus Rock CRR3-60NB-P de la SAWO. Cirrus Rock CRR3-60NB-P este un cuptor electric vertical conceput pentru montare pe perete suspendat.


Modelul este ideal pentru o baie de aburi cu un volum de 5-9 metri cubi. Inginerii SAWO au dat încălzitorului o formă aplatizată pentru a economisi spațiu maxim. Partea frontală a încălzitorului electric este realizată sub formă de zăbrele. Această configurație nu numai că dă poftă designului încălzitorului, dar joacă, de asemenea, un rol important în funcționarea Cirrus Rock CRR3-60NB-P. Prezența unui grătar frontal oferă acces sporit la cele 65 kg de pietre pe care cuptorul le poate găzdui.


Toate elementele încălzitorului electric sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Materialul tolerează perfect funcționarea într-un mediu agresiv cu umiditate și temperatură ridicate. Pentru a conecta cuptorul, veți avea nevoie de rețele de 380 V.


În partea de jos a încălzitorului se află un panou de control încorporat cu o interfață simplă și intuitivă. Cu ajutorul acestuia, puteți programa în prealabil modul de funcționare al încălzitorului electric, precum și să efectuați ajustările necesare direct în timpul procedurii de aburire.


Puteți cumpăra încălzitorul electric SAWO Cirrus Rock CRR3-60NB-P plasând o comandă pe site-ul magazinului nostru online, apelând la linia fierbinte sau lăsând o solicitare de apel înapoi.


Sawo Cirrus este una dintre cele 7 game de încălzitoare de saune din oțel inoxidabil. Această serie se distinge printr-un design laconic care se va potrivi în conceptul interior al oricărei băi de aburi și dimensiuni compacte. Încălzitoarele electrice Cirrus sunt special concepute pentru sălile mici de saună. Aceasta este una dintre favoritele dintre sobele de casă pentru saună și băile de aburi de dimensiuni medii. Partea frontală a încălzitorului este realizată sub formă de zăbrele, în spatele căreia sunt ascunse un număr mare de pietre. Acest lucru face posibilă obținerea unei mulțimi de abur ușor. Fanii băii și ai aerului umed din baia de aburi vor aprecia prezența unui buzunar special din spate pentru evaporarea lichidului. Cu toată simplitatea lor, modelele sunt dotate cu toată funcționalitatea necesară. Principalele avantaje ale încălzitoarelor electrice Cirrus sunt:


preț scăzut;

fiabilitate;

Siguranță;

ergonomie.

Nu sunteți pregătit să cheltuiți mulți bani pentru achiziționarea unui încălzitor și, în chestiuni de alegere, vă bazați pe o combinație de funcționalitate și ușurință în utilizare? Acordați atenție cuptorului electric Sawo Cirrus. Îl puteți cumpăra din magazinul nostru online făcând câteva clicuri de mouse sau comandând un apel înapoi.

Dimensiuni: L×Î×A (mm) 570x240x970
Cantitatea pietrelor (max. kg) 65
Puterea (кW) 6
Tensiunea : 220V / 380V
Comanda: Incorporat
Tipul de montare: perete
Volumul saunei (m3) 6-9

Пока не было вопросов.