Cere oferta
Нет в наличии
TRX 7700 iQ VORTRAX de la ZODIAC este un robot aspirator automat cu o scanare inteligentă integrată a suprafeței de curățare și un cablu de alimentare plutitor cu mecanism anti-răsucire pivotant. Modelul este special conceput pentru curățarea intensivă a piscinelor de uz comercial (public) cu lungimea de până la 25 m. Se folosește pentru întreținerea piscinelor de orice formă și cu orice tip de material de fațare (țiglă, mozaic, membrană PVC, poliester, altele). tipuri de piscine cu pereți rigizi).

Parametrii tehnici si descrierea robotului aspirator TRX 7500 iQ.

Lungimea cablului de alimentare plutitor este de 30 de metri.
Echipat cu un sistem de curățare personalizat Sensor Nav SytemTM cu un senzor integrat pentru scanarea inteligentă a suprafeței de curățare (vă permite să determinați și să construiți traseul optim pentru aspiratorul robot).
Are un indicator incorporat care indica gradul de umplere al rezervorului de filtru.
Tipul și numărul recipientelor filtrante - bloc de plasă inoxidabil cu o finețe de filtrare de 150 μ / micron, 1 buc.; filtru ultrafin 60 μ/micron, 1 buc. Acces la filtru - sus.
Echipat cu noul sistem avansat de tracțiune pentru o utilizare mai intensivă și mai eficientă a robotului de curățare.
Sistemul ciclonic / vortex încorporat asigură o aspirație puternică de lungă durată, prevenind în același timp acumularea de particule de murdărie pe suprafața interioară a filtrului.
Controlați de la distanță ciclurile de lucru ale robotului de curățare folosind aplicația iAquaLink pentru smartphone.
Are 3 moduri de funcționare: „Rapid” / 1 oră 15 minute (curățare rapidă a fundului piscinei); Curățarea „inteligentă” / „inteligentă” a fundului, pereților, liniei de plutire (robot-aspiratorul determină forma și dimensiunea piscinei pentru a calcula timpul optim pentru curățarea acesteia, urmată de aplicarea datelor înregistrate la următoarea curățare a piscinei în modul „Inteligent”); „Ultra” / 2 ore 45 minute - curățare intensivă a fundului, pereților și liniei de plutire. Robotul este echipat cu un cronometru încorporat pentru a seta modul de funcționare pentru până la 7 zile. Intervalul de setare a timpului de curățare este de la 30 de minute la 6 ore. Set de livrare: robot aspirator; doua filtre pentru 60 si 150 microni cu un volum de 5 litri; cărucior de transport; cablu 30 m; manualul utilizatorului.

Carucior DA
Marimile piscinei 12-25m
WIFI DA
Numar de motoare 3
Dimensiuni (L x l x H) 41 x 51 x 29cm
Greutate 13kg
Ciclu de curățare De la 0h30m la 6h00m cicluri prestabilite: - Rapid: jos doar 1h15m - Smart: Fund/Pereți/Linie de apă - Ultra: fund/pereți/linie de plutire 2h45m
Zone curatate Fund, pereți, linie de apă
Capacitate filtru 5l
Lungime cablu (m) 25

Пока не было вопросов.