Cere oferta
În stoc

Poolican 4 soluții într-o pompă de căldură cu invertor complet

Brandul Poolex de la Poolican by Poolstar răspunde unei nevoi tot mai mari de echipamente de piscină mai compacte din cauza lipsei de spațiu și a bugetelor limitate. Acest dispozitiv ușor de utilizat combină 4 componente esențiale pentru a menține piscine sănătoase de până la 25 m3:


O pompă de 0,75 CP (2-4 m3/h) pentru a asigura circulația apei;

Un cartuș filtru antibacterian (diam. 127, înălțime 235 mm) care reduce întreținerea (necesită mult mai puțină apă de curățare decât un filtru de nisip);

Un electrolizor de sare (producție de clor până la 5 g/l - salinitate 3,5 g/l), cu moduri „normal” și „boost” și curățarea celulelor cu polaritate inversă;

O pompă de căldură Full Inverter care asigură întotdeauna apă la temperatura necesară (cald/rece reversibil și modul automat) fără vârfuri de consum și o capacitate de 5 kW.

Poolican este găzduit într-o carcasă ABS anti-UV cu un ecran tactil. De asemenea, poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unui smartphone pentru a gestiona toate caracteristicile celor 4 componente ale sale: temperatura apei, filtrare, circulație și tratarea apei. Această unitate tehnică compactă măsoară doar 59,5 cm înălțime, 40,5 cm în adâncime și 80,5 cm în lățime.


Se conectează simplu la o priză din apropierea piscinei și funcționează foarte silențios pentru a evita orice deranjament pentru utilizatori (nu mai mult de 35 dB (A) la 10 m). Poolican vine cu o garanție de 2 ani.

Пока не было вопросов.