6600 lei 5900 lei
Oferta se termină în:
În stoc

Grosimea13cm
Marimea335 х 81 см 
Greutatea max125 kg
tehnologieDrop-Stitch / Stringer cu trei straturi
categoria Începători / Facilitatori

UN SUP CARE Își dezvăluie adevăratele STRIPES DE LA PRINCIPITATE. O combinație dinamică de blues care amintește de adevărata latură masculină a acestui SUP de 335 cm lungime. Câștigă rapid în viteza de alunecare datorită rigidității sale ridicate. Skiffo LUI beneficiază de conceptul Drop Stitch care optimizează compactitatea plăcii sub presiune. Un stringer pe lungimea SUP-ului întărește rigiditatea unui strat triplu. Te vei bucura de un SUP de flotabilitate excepțională pentru o experiență de alunecare mai mult decât surprinzătoare.
UN SUP CAUTAT PENTRU MANEBRABILITATEA SA. Lățimea de 81 cm permite călărețului să își optimizeze postura indiferent de natura ieșirii pe apă. Găsește un confort garantat al posturii datorită plăcuței centrale din spumă EVA anti-alunecare. Un kick-pad care ridică pupa plăcii cu 5 cm asigură manevrabilitatea SUP-ului pe valuri sau ape agitate.
ECHIPAMENT BINE GANDIT. SUP LUI este echipat cu 4 inele D laterale la care poate fi atașat un scaun pentru caiac (opțional). 2 inele D de pe partea din față și din spate a SUP-ului servesc ca puncte de atașare suplimentare. Pe lângă mânerul central de transport, pe prova SUP-ului există un mâner. Un elastic „bungee” definește un spațiu de încărcare pentru asigurarea echipamentelor ușoare. O pompă cu două sensuri vă permite să vă umflați cu ușurință placa la malul apei.

Пока не было вопросов.