Cere oferta
În stoc

Grosimea15cm
Marimea365 х 84 см 
Greutatea max150 kg
tehnologiecusatura de picurare
categoria Începători / Facilitatori / Expert
Îți dorește să-ți împărtășești pasiunea cu familia ta? Dimensiuni uimitoare - 365 x 84 cm - pentru familia noastra SUP Marlin, care are un volum incomparabil si o capacitate de incarcare de 349 l si 150 kg. Cu Marlin, vă puteți împărtăși cu ușurință pasiunea pentru acest sport: placa de paddle vă sprijină confortabil însoțitorul în timpul plimbărilor pe apă pline de distracție.
GLIDE EXCEPȚIONALĂ Inspirat de peștele marlin tăiat pentru viteză, SUP-ul nostru folosește o tehnologie de ultimă oră: cusături care îi măresc rigiditatea cu 40%. O caracteristică importantă, care este completată de o grosime a plăcii de 15 cm, oferă lui Marlin o flotabilitate și o calitate de alunecare de neegalat.
MANEVRARE ȘI CONFORT Chiar și atunci când este complet încărcat, SUP Marlin-ul nostru poate fi manevrat cu ușurință datorită plăcuței centrale EVA anti-alunecare de 4 mm. Pentru confortul utilizatorilor, Marlin este echipat cu patru inele D, câte două pe fiecare parte a secțiunii centrale a plăcii, pentru a atașa un scaun de caiac (opțional) și a vă bucura de plimbare în timp ce este așezat cu un spate bine sprijinit.

Пока не было вопросов.