Cere oferta
În stoc

Grosimea15cm
Marimea335 х 81 см / '
Greutatea max145 kg
tehnologiecusatura de picurare
categoria Începători / Facilitatori / Expert
ȚI PLACE LATURA SOCIALĂ A ACESTUI SPORT? Lungimea și lățimea SUP Espadon, 335 cm pe 81 cm, vă invită să mergeți la plimbare singur sau în perechi. Această placă cu vâsle și capacitatea sa maximă de încărcare de 145 kg pot susține confortabil un însoțitor fără a-i compromite flotabilitatea. Espadon cu grosimea de 15 cm are o capacitate de 304 litri.

CARACTERISTICI CARE ASIGURĂ Calitate EXCEPTIONALĂ a alunecării Calitatea alunecării lui Espadon provine din tehnologia de volum mare și de cusătură de cădere, pe care o folosim pe toate plăcile noastre de surf pentru a le îmbunătăți compactitatea și rigiditatea.
SUP Espadon-ul nostru își dezvăluie personalitatea „universală” foarte rapid datorită dimensiunilor și accesoriilor sale. Se livrează complet cu paletă compozită, lesă, pompă de înaltă presiune, kit de reparații și geantă de transport.
VERSATILITATE ÎN FINISAJE Versatilitatea lui Espadon este evidentă și în ornamentele sale, care oferă șoferului mai multe opțiuni de utilizare. Pad central EVA anti-alunecare oferă confortul de care are nevoie un SUP „turist” pentru a petrece ore și ore pe apă. Kickpad-ul din spate și aripioarele de aceeași calitate sporesc manevrabilitatea acestui SUP în valuri mici și rapiduri ușoare.

Пока не было вопросов.