5170 lei 4170 lei
Oferta se termină în:
În stoc

Aspiratorul hidraulic Zodiac T3 este conceput pentru a curata fundul piscinei.Principiul de functionare al acestui aspirator este destul de simplu. Aspiratorul în sine este conectat la sistemul de filtrare a piscinei prin intermediul unui furtun special. Racordarea se face fie la un skimmer, fie la o duza de aspirare pentru conectarea unui aspirator.

În corpul aspiratorului Zodiac T3 este instalată o membrană siliconică specială. Datorită designului său special, la aspirare, aspiratorul este pus în mișcare, ceea ce seamănă cu mici sărituri scurte.

Soluția de curățare mecanică Zodiac constă, de asemenea, dintr-un singur disc moale care previne săriturile puternice și grăbește ușor resturile.

Setul include și un furtun format din mai multe secțiuni care pot fi conectate cu ușurință între ele. Setul include mai multe dispozitive suplimentare care ajută aspiratorul să curețe eficient piscina.

Datorită tehnologiei DiaCyclone, puterea de aspirație este crescută cu 40%. Aspiratorul îmbunătățește fluxul de apă cu un nou racord de furtun.

Pentru piscine: până la 5 x 9 m, formă dreptunghiulară și ovală

Fundul bazinelor: plat sau cu panta usoara

Tip placare: oricare

Acționare: aspirație hidraulică datorită sistemului de filtrare

Management: datorita diafragmei (membrana flexibila)

Mișcare: numai pe fundul bazinului, haotică

Performanta minima a pompei de aspiratie: 7-8 m3/h

Lungimea totală a furtunului: 10 m (10 secțiuni de 1 m)

Viteza de deplasare: 6,5 m/min

Inclus: supapă de control al debitului, tester de debit

Garantie - 2 ani

Marimile piscinei 9x5m

Пока не было вопросов.