31300 lei
În stoc

Generatorul de abur din seria AIO este multifuncțional și un controler poate controla majoritatea accesoriilor.


Principalele funcții și caracteristici ale Steam Generator:


Complet din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Învelișurile interioare și exterioare, conductele de abur și de scurgere sunt realizate din oțel inoxidabil. Nu numai că arată elegant, dar prelungește și durata de viață a dispozitivului.

Elemente de încălzire din oțel inoxidabil acoperite cu teflon de înaltă performanță, rezistente la coroziune.

Datorită elementelor de încălzire de înaltă calitate, camera de aburi se încălzește incredibil de rapid - în doar câteva minute vă puteți bucura de abur pur.

Funcționarea silențioasă vă va scuti de sunete inutile și deranjante, ceea ce vă va îmbunătăți experiența.

Elementele de încălzire sunt controlate în etape, ceea ce duce la un consum și mai mic de energie și le face să fie ieftine de exploatat.

Protecție la supraîncălzire: Când temperatura camerei este cu 2°C mai mare decât temperatura setată, toate elementele de încălzire nu mai funcționează, iar generatorul de abur intră în modul de economisire a căldurii. Dacă temperatura rezervorului de apă depășește 115°C, generatorul de abur intră în modul de protecție și oprește încălzirea. Când temperatura din rezervorul de apă scade la 100°C sau mai mică, generatorul de abur începe să funcționeze din nou.

Control ecran tactil rezistent la apă cu suprafață de sticlă, screensaver și funcție de trezire.

Panoul de control digital impermeabil poate fi instalat în interiorul sau în exteriorul băii de aburi.

Când temperatura dorită este atinsă, generatorul de abur va opri automat alimentarea pentru a preveni supraîncălzirea. Temperatura este setată digital pe afișaj, domeniul de setare este de la 35°C la 60°C.

Temporizator: Puteți selecta durata de funcționare de la 1 la 60 de minute. După ce timpul a trecut, generatorul se va opri automat. Puteți extinde timpul de utilizare la 60 de minute în orice moment. Sau selectați modul CH: generatorul de abur are un timp de funcționare nelimitat, dar cu autoreglare electronică.

De asemenea, puteți controla lumina băii de aburi și alte dispozitive utile și accesorii care pot fi achiziționate separat.

Întreținerea convenabilă a generatorului vă permite să detartrați ușor și rapid rezervorul în doar câteva minute.

Capacul de 1/2" din partea de sus este foarte la îndemână pentru detartrarea rapidă.

Generatorul de abur este golit complet automat printr-o supapă de evacuare. Datorită spălării automate cu apă proaspătă, generatorul de abur este curățat temeinic.

Un nano-acoperire special pe interior asigură o suprafață foarte netedă a rezervorului, care ajută la protejarea generatorului de calcar și murdărie. După aceea, se oprește automat.

Protecție cu apă scăzută: Când apa este sub un anumit nivel și mașina nu poate completa automat cu apă, generatorul de abur va intra în „modul de repaus” până când apa este umplută sau generatorul de abur este oprit.

Dimensiuni: L×Î×A (mm) 480x450x180
Puterea (кW) 9
Tensiunea : 380V
Volumul saunei (m3) 8-11

Пока не было вопросов.