Cere oferta
În stoc
Generatorul de abur Sawo STE-90-3-V2 este un echipament pentru crearea unui microclimat blând și umed într-un hamam dintr-o serie actualizată de generatoare de abur de la un producător finlandez. Datorită rentabilității și ușurinței de operare, dispozitivul este perfect pentru utilizarea într-o baie de aburi de dimensiuni medii. Corpul și părțile interioare ale generatorului electric de abur sunt complet realizate din oțel inoxidabil. Acest lucru garantează funcționarea neîntreruptă a modelului în condiții agresive de temperatură ridicată și umiditate 100%. STE-90-3-V2 este echipat cu două elemente de încălzire. Este posibil să instalați linia de abur la stânga. Conceptul de generatoare de abur din gama STE presupune scurgerea manuală a apei. Generatorul de abur este livrat cu un panou de control. Cu acesta, puteți preprograma modul de funcționare al dispozitivului. Sawo STE-90-3-V2 este proiectat pentru a fi conectat la o rețea de 380V.

Generatorul de abur Sawo STE-90-3-V2 a fost lansat pe piață relativ recent. Această companie finlandeză a decis să dezvolte un produs care să fie cea mai optimă soluție pentru băile de aburi mici de acasă. Controlul atent în fiecare etapă a producției a făcut posibilă crearea exactă a ceea ce doreau maeștrii finlandezi să aducă la viață. Principalul avantaj al acestui model este simplitatea sa unică în orice și aburul de înaltă calitate. Dimensiunile reduse ale produsului vă permit să îl plasați chiar și în spații înguste. În plus, există posibilitatea instalării pe două fețe. Este implementat datorită faptului că canalul de evacuare a aburului poate fi instalat pe partea stângă a carcasei.

Generatorul de abur Sawo STE-90-3-V2 este echipat cu un panou de control simplu si intuitiv care va va permite sa accesati toate functiile disponibile. În dezvoltarea acestui proiect, creatorii s-au concentrat și pe economia acestuia. La urma urmei, este foarte important atunci când vine vorba de o baie de aburi acasă, care nu dă roade financiar. Având în vedere acest lucru, dezvoltatorii au fost nevoiți să facă scurgerea apei manual. Materialul pentru întregul produs este oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este ideal pentru microclimatul cald și umed al băii de aburi.
Dimensiuni: L×Î×A (mm) 525-410-290
Puterea (кW) 9
Tensiunea : 380V
Volumul saunei (m3) 22-40

Пока не было вопросов.