600 lei
În stoc
Termohigrometrul 231-THA de la Sawo are o formă rotundă originală. Un cadran mare, rotund, grafic este găzduit într-un cadru larg din lemn de aspen. Cadranul este împărțit în două scale. Unul dintre ele este un higrometru, care va măsura cu exactitate nivelul de umiditate, celălalt este un termometru, care va raporta temperatura aerului. Acest dispozitiv este perfect pentru utilizare într-o baie de aburi. Designul său versatil îl face un plus excelent pentru orice interior. Magazinul nostru online ofera o gama variata de instrumente de masura in carcase din diferite tipuri de lemn. Puteți cumpăra modelul 231-THA la un preț atractiv sau vă uitați la alte opțiuni.
Procedurile de baie de calitate necesită respectarea unui număr de reguli. Pentru ca timpul petrecut în baia de aburi să aibă un efect benefic asupra sănătății și bunăstării, este necesar să se respecte cu atenție regimul de temperatură al aburirii și regimul de umiditate. De exemplu, dacă vă relaxați într-o saună finlandeză clasică, umiditatea aerului nu trebuie să depășească 10-15% la temperaturi de până la 120 de grade. Baia rusească este o temperatură a aerului de 60-90 de grade și umiditate în intervalul de la 45% la 65%. Hamamul se caracterizează prin abur gros, care creează 90-100% umiditate și temperatură a aerului de până la 45 de grade. Aceste condiții sunt considerate optime.

Pentru a controla modul de vaping, Sawo a creat o întreagă linie de instrumente de măsurare. Calitatea înaltă garantează fiabilitatea și acuratețea măsurătorilor. Printre un număr mare de forme și dimensiuni, fiecare își poate alege accesoriul potrivit.

Пока не было вопросов.