• Raiting:
  • Model:
    "TIKKURILA SUPI SAUNAPESU"

270 lei
În stoc
Tip: detergent. Dezinfectează, decolorează, dizolvă sărurile de var. Este folosit pentru curățarea băilor și a încăperilor umede - albirea rafurilor, spălarea pardoselilor și a pereților, precum și pentru curățarea obligatorie a suprafețelor înainte de tratament, de exemplu, înainte de impregnarea cu ulei. Potrivit pentru lemn, gresie și suprafețe metalice.
Adecvare: Se aplică la curățarea băii și a încăperilor umede. Compoziție slabă, nu provoacă coroziune, totuși, la curățarea rosturilor de chit cu un concentrat sau o soluție puternică, trebuie avut grijă să nu fie utilizate simultan cu produse care conțin clor.
Diluant: apă
Raporturi de amestec: Introduceți 0,1-0,2 l de produs în 5 l de apă, în funcție de contaminarea suprafeței de curățat.
  Instrumente: burete sau perie.
Depozitare: A se proteja de îngheț.
Instructiuni de folosire.
Condiții: temperatura aerului, a soluției și a suprafeței de tratat trebuie să fie de cel puțin +5°C, umiditatea relativă a aerului nu trebuie să depășească 80%.
  Tratament:
• Dizolvarea sărurilor de var: folosiți o soluție de 10-15%. Produsul nediluat poate fi folosit pentru a îndepărta straturile groase de săruri de var și petele de murdărie.
• Rafturi de albire: se amestecă cu aceeași cantitate de apă (1:1) și se lasă să acționeze 15 minute.ATENȚIE! După procesare, clătiți întotdeauna rafturile cu apă curată.
Curățarea uneltelor: Clătiți uneltele de lucru cu apă.

Пока не было вопросов.