• Raiting:
  • Producător:
  • Model:
    SAWO 392-D (40L)
4000 lei
Нет в наличии

Aparatul cu abur SAWO 392-D din lemn de cedru este creat în cele mai bune tradiții ale artei tonalierului folosind tehnologii moderne. Aspectul clasic este completat de o inserție interioară practică din plastic rezistent. Datorită acestei combinații de materiale, aparatul cu aburi este ideal pentru utilizare în saună sau baie. Textura copacului vă va oferi o adevărată plăcere de a folosi accesoriul. Recipientul nu necesită nicio pregătire. Aparatul cu abur nu este supus uscării în timp și este proiectat pentru o perioadă lungă de funcționare. Modelul SAWO 392-D cu un volum de 40 de litri este convenabil de utilizat pentru a furniza o saune cu alimentare cu apă și pentru scopul propus - pentru aburirea măturilor. Aparatul cu abur este incapator si este posibil sa se pregateasca simultan mai multe maturi deodata. Deasupra, vaporul are găuri pentru un mâner de frânghie, care, dacă se dorește, poate fi completat cu un produs. Aparatul cu abur SAWO 392-D va fi o achiziție excelentă pentru orice însoțitor. Este ușor să vă răsfățați cu un accesoriu tradițional de toleră. Este suficient să cumpărați un aburi clasic din lemn de la SAWO. În magazinul online sawo.ru. Veți obține un preț favorabil și livrare rapidă.


Fanii unui adevărat masaj cu mătură de baie nu pot face fără un accesoriu special, care este un aburi. Aparatul cu aburi este un recipient adânc, încăpător, care arată ca o găleată de lemn.


Cu 40 de minute înainte de începerea procedurilor de baie, aparatul cu abur este plasat în dressing. Acolo se umple cu apă rece. Măturile de baie preferate din mesteacăn, ienupăr sau stejar sunt scufundate în apă rece. Această procedură ajută la pregătirea măturilor pentru aburirea ulterioară. După ce apa rece este scursă din aburi, recipientul este mutat împreună cu mături în camera de aburi și umplut cu apă fierbinte. Aici, măturile așteaptă în aripi în timp ce te relaxezi sub influența temperaturii și umidității ridicate.

Пока не было вопросов.