• Raiting:
  • Producător:
  • Model:
    SAWO HP01-013 + HP01-011
1200 lei
În stoc

Comutatorul este compatibil cu următoarele încălzitoare SAWO: Mini, Mini X, Scandia, Nordex, Cumulus, Aries, Savoni

Comutatorul termostat SAWO HP01-013 + Comutator de timp  SAWO HP01-011 este un dispozitiv electric pentru automatizarea controlului asupra constanței regimului de temperatură în camera de aburi. Produsul este realizat din materiale de înaltă calitate și îndeplinește cerințele de siguranță pentru electricieni. Comutatorul este compatibil cu toate modelele de cuptoare SAWO din seriile Mini, Scandia si Nordex. De asemenea, este convenabil să îl utilizați cu orice fel de panouri de control de la un producător finlandez.


Pentru ca atunci când vizitați saună să nu mai fiți nevoit să petreceți timp controlând temperatura în baia de aburi, SAWO a dezvoltat un termostat care pornește automat încălzitorul de saună când temperatura setată scade și se oprește când crește. Termostatul nu numai că face vizitarea băii de aburi și mai confortabilă, dar economisește și energie. Comutatorul termostatului este una dintre componentele sale principale.


Puteți cumpăra comutatorul termostatului și alte componente electrice SAWO din magazinul nostru online la un preț avantajos cu livrare rapidă.

Пока не было вопросов.