5200 lei
În stoc
Unitatea de alimentare opțională SAWO INP-S face parte din sistemul de operare neîntreruptă al biroului de control Innova Classic. Acest echipament este necesar atunci când puterea încălzitorului este peste 15 kW, dar nu mai mult de 30 kW. Unitatea auxiliară funcționează printr-un cablu de joasă tensiune și este conectată la unitatea de alimentare principală. Puteți obține sfatul la alegere comandând un apel înapoi sau apelând linia fierbinte 8-800-707-75-92. Managerii noștri vă vor ajuta să cumpărați cele mai bune echipamente pentru a vă automatiza sauna.

Fiecare panou de control are propriile sale limitări. Cu toate acestea, Sawo a dezvoltat o gamă de instrumente speciale care fac controlul echipamentelor aproape nelimitat. Dacă puterea totală a aparatelor din saună sau puterea sobei, care este controlată de telecomandă, depășește limita admisă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la confort. Aceasta înseamnă că trebuie să achiziționați suplimentar o unitate de alimentare Sawo. Acest aparat este amplasat în afara saunei. Prin conectarea telecomenzii prin intermediul unității de alimentare, veți elimina riscul de topire a telecomenzii, cablajului și a altor probleme asociate cu depășirea tensiunii permise.

În magazinul nostru online există blocuri de alimentare cu o gamă diferită de funcționare. Pentru a selecta cea mai bună opțiune, înainte de a cumpăra o unitate de alimentare, puteți oricând să contactați specialiștii noștri pentru sfaturi. cere doar un apel invers.
Dimensiuni: L×Î×A (mm) 245 x265 x 75
Greutatea (Kg 0,5

Пока не было вопросов.