• Raiting:
 • Producător:
 • Model:
  SAWO ARIES ARI3-90Ni2-WL
 • Dimensiuni: L×Î×A (mm):
  415x1030x250
 • Cantitatea pietrelor (max. kg):
  65
 • Puterea (кW):
  9
 • Tensiunea ::
  380V
 • Comanda::
  Incorporat
 • Tipul de montare::
  panou digital
 • toate Caracteristicile
21300 lei
În stoc

Încălzitorul electric ARI3-90Ni2-WL-P de la SAWO este întruchiparea stilului impecabil, calității înalte și funcționalității pentru camera ta de aburi. Puterea încălzitorului este suficientă pentru a asigura un microclimat optim într-o încăpere cu un volum de 8-13 metri cubi. Aceasta este ideală pentru o casă de dimensiuni medii sau o saună comercială. Designul cuptorului presupune o aranjare a podelei și o instalare pe perete.


Pe vremuri, sobele pentru băi și saune erau făcute din piatră și încălzite cu lemne de foc. Grila corpului încălzitorului electric ARI3-90Ni2-WL-P este stilizată ca zidărie, iar când soba este umplută cu pietre, aspectul său devine foarte eficient. Forma cilindrică verticală a corpului face ca suprafața să fie cât mai lucrabilă. Puteți da abur adăugând apă în pietre nu numai de sus, ci și pe laterale. Zona de evaporare este enormă. Acest lucru nu va lăsa indiferent pe orice iubitor al unei băi rusești umede.


În câteva momente, camera de aburi este umplută cu cantitatea necesară de lumină, abur fin dispersat. Fanii saunei uscate tradiționale vor aprecia viteza și uniformitatea încălzirii aerului. Modelul ARI3-90Ni2-WL-P susține până la 65 kg de pietre. Conectarea se face la rețele cu o tensiune de 220 V și 380 V.


Blocul de alimentare este furnizat. Acest model este realizat integral din otel inoxidabil. Materialul nu este supus coroziunii și va asigura o durată lungă de viață a echipamentului de baie.


Încălzitorul electric este controlat folosind o telecomandă convenabilă cu butoane tactile, care este achiziționată separat.

Puteți cumpăra un încălzitor electric ARI3-90Ni2-WL-P plasând o comandă pe site-ul magazinului nostru online, sunând la linia de asistență telefonică sau lăsând o cerere de apel înapoi.


Atenţie! Este recomandat să citiți manualul de instrucțiuni înainte de a utiliza cuptorul.


Sawo Aries este o gamă de cuptoare cu un design neobișnuit. În exterior, încălzitoarele electrice seamănă cu un turn de piatră. Elementele de încălzire sunt situate în centru. În exterior, cadrul sobei este realizat sub formă de grilă, care este umplută cu un număr mare de pietre pentru saună. Printre încălzitoarele Berbec, atât proprietarii de saune proprii, cât și proprietarii de băi de aburi comerciale vor găsi un model potrivit. Seria include încălzitoare electrice cu o capacitate de 4,5 până la 18 kW. Cele mai puțin puternice modele sunt concepute pentru încălzirea spațiului cu un volum de 3-6 metri cubi. Modelele de putere maximă sunt ideale pentru băile de aburi de până la 25 de metri cubi. În funcție de putere, capacitatea maximă a pietrelor variază de la 60 la 110 kg.

Dimensiuni: L×Î×A (mm) 415x1030x250
Cantitatea pietrelor (max. kg) 65
Puterea (кW) 9
Tensiunea : 380V
Comanda: Incorporat
Tipul de montare: panou digital
Volumul saunei (m3) 8-14

Пока не было вопросов.