Cere oferta
În stoc
SB-POOL este o formulă lichidă concentrată care detectează și repară scurgerile din piscine, spa-uri și multe altele. Constă dintr-o fibră unică expandabilă și un amestec de materiale de etanșare care etanșează eficient scurgerile.
SB-POOL este capabil să sigileze găuri de până la 3 mm fără a fi nevoie să schimbi apa din piscină. Proiectat pentru diverse tipuri de piscine și SPA-uri. Compatibil cu diverse materiale: beton, vopsea, folie PVC (captușeală), fibră de sticlă, acril, plastic. Medicamentul este utilizat pentru etanșarea tuturor tipurilor de țevi din PVC sub presiune utilizate în construcția conductei piscinei: PVC, ABS, cupru, oțel etc.
Dozare: medicamentul se adaugă în piscină cu o rată de 1,0 - 2,0 litri la 80 m3 de apă. Nu este permis să se depășească mai mult de 4,0 litri la 80 m3 dacă oamenii vor înota în piscină după adăugarea sigilantului.
Doza este aproximativă și poate varia în funcție de condițiile și tipul de scurgere. Eficacitatea materialului de etanșare depinde de dimensiunea fisurii.

Пока не было вопросов.