160 lei
În stoc

Detergent lichid pentru curățarea pereților piscinei din zona liniei de plutire. Are o capacitate excelentă de emulsionare. Fabricat cu un conținut de alcali sub 0,5%.


Proprietăți:


Simplitatea și ușurința utilizării produsului;

afectează în mod eficient compușii atmosferici și organici;

nu acționează agresiv asupra plasticului, plăcilor, filmului din PVC. Aplicare: pentru a avea acces convenabil la linia de plutire, este necesar să coborâți nivelul apei din piscină mai jos decât zona contaminată. Medicamentul este diluat cu apă într-un raport 1: 1.

 


Soluția rezultată este utilizată pentru a trata zonele contaminate cu o perie. Lăsați puțin timp pentru un efect mai eficient al produsului, apoi folosiți din nou o perie sau un burete. Dacă nu a fost posibil să scapi de placă o singură dată, atunci procedura trebuie repetată de mai multe ori. Precauții: pentru utilizarea eficientă și cu succes a medicamentului, trebuie respectate precauțiile indicate în pașaportul produsului.


De asemenea, este important să nu puneți copiii în pericol păstrând produsul la îndemâna lor. Temperatura optimă de depozitare a produsului este peste zero grade. Perioada de valabilitate într-un container închis este de 5 ani. Nu amestecați cu alte substanțe chimice.

Пока не было вопросов.