Cere oferta
În stoc
  • Design ABS îndrăzneț și disponibil în 2 grade pentru a satisface nevoile majorității piscinelor de până la 50m3. Design ABS îndrăzneț și disponibil în 2 grade pentru a satisface nevoile majorității piscinelor de până la 50m3.


    În conformitate cu Platinium, modelul pilot Poolex, Platinium Mini și designul său original se îmbină armonios cu arhitectura grădinii tale.


    Platinium Mini, disponibil în două capacități pentru piscine cu un volum maxim de 50 m3, este echipat cu toate caracteristicile pentru care pompele de căldură Poolex sunt renumite: tehnologie invertor completă, control Wi-Fi și indicatoare LED.


    Cu tehnologia invertorului complet, pompa de căldură este mai stabilă pentru a menține temperatura aproape de temperatura setată în orice moment, evitând vârfurile și reducând consumul de energie. Platinium Mini este o pompă silențioasă pe care o puteți afișa cu mândrie în aer liber. Ventilația sa verticală permite evacuarea aerului evacuat de pe suprafața pe care se află, ceea ce economisește semnificativ spațiul de instalare.


    Indicatoarele LED încorporate îi conferă un plus de eleganță și au o caracteristică mai mult decât utilă: o vizualizare instantanee a stării de funcționare a pompei.

Volumul piscinei (m3 35-50
Putere, kWt) 2
Temperatura de fuctionare -10 ° С ~ 43 ° С
Tensiunea : Mono 220-240V
Functie: Incalzire/ Racire
Schimbator de caldura: Titanium
Marca compresorului: GMCC
Dimensiuni (mm): 640x640x660
Greutatea: 37/45
Puterea Termica kW: 7kW

Пока не было вопросов.