9240 lei
În stoc

Concentrat de tehnologie pentru apă natural sănătoasă. Turbo Salt/CL TS-400 -40m3

Electroliza saline, pentru o piscina sanatoasa, fara chimicale.

Fie că este suprateran sau subteran, tratamentul cu electroliză cu sare are multe avantaje, începând cu aspectul financiar.

Fără tabletele esențiale de clor, saturați apa cu sare de mare cu o rată de 3 grame pe litru de apă. Un electrolizor produce clor din sare din apă. După finalizarea acțiunii de dezinfecție, clorul devine din nou sare. Turbo Salt funcționează într-un adevărat cerc virtuos.

Disponibil pentru piscine de la 10 m3 la 80 m3, Turbo Salt vine cu conexiuni de 50 mm (1ft 1/2) și 32/38 mm. Disponibil cu suport de perete sau de pardoseală, acest electrolizor se adaptează la toate tipurile de filtrare, iar dimensiunea sa ultra-compacte îi permite să fie instalat în cele mai mici încăperi tehnice.

Pe lângă aspectul economic, clorurarea apei sărate are multe alte beneficii. Gata cu mirosurile chimice și nu mai există stocuri de tablete de clor. Utilizarea sa este, de asemenea, simplificată, deoarece producția de clor este controlată prin atingerea unui buton, în funcție de condițiile meteorologice și de utilizarea piscinei.

Acest tip de tratament este mult mai blând cu pielea, ochii, părul și mucoasele, în special pentru persoanele predispuse la iritații.

Cu Turbo Salt, puteți menține apa din piscină mai proaspătă pentru mai mult timp: folosind mai puține substanțe chimice, evitați saturarea stabilizatorului de pietricele cu clor.

Пока не было вопросов.