25000 lei
În stoc
Modelul FREEDOM nu necesita cablu, este mai usor de folosit in fiecare zi si ocupa mai putin spatiu. Bateria ultra-fiabilă asigură că produsul funcționează la putere maximă pe tot parcursul ciclului de curățare, care durează 2 ore.

Aplicația iAquaLink® oferă utilizatorului informații suplimentare, cum ar fi nivelul de utilizare a bateriei, notificarea când curățarea este finalizată sau permite actualizarea automată a sistemului.

Aspiratorul este potrivit pentru orice tip de piscină cu o dimensiune maximă de 10 x 5 m Curăță fiecare parte a piscinei, adică fundul, pereții și linia de plutire.
Panou de control intuitiv
În loc de un controler extern, există un panou de control intuitiv pe spatele aspiratorului. Vă permite să controlați starea de încărcare a bateriei, să selectați un mod de curățare și să porniți aspiratorul.
Aspirație ciclonică
Modelul FREEDOM oferă performanțe foarte bune și stabile de colectare a murdăriei pe tot parcursul ciclului. Acest lucru se datorează faptului că contaminanții colectați sunt stocați sub formă de vortex în containerul de deșeuri. Această soluție evită înfundarea pereților filtrului cu murdăria colectată și este patentată de Zodiac. Aspiratorul este echipat si cu perii spiralate HELIX special concepute. Acest lucru permite murdăriei să fie direcționată mai eficient în filtru.
Fereastra transparenta
Accesul la filtru de sus și o fereastră transparentă a casetei facilitează utilizarea zilnică a aspiratorului. Mecanismul de eliberare rapidă face aspiratorul mai ușor de utilizat atunci când îl scoateți din piscină.
Carucior Nu
Marimile piscinei 10x5 м
WIFI DA
Numar de motoare 2
Dimensiuni (L x l x H) 41 x 42 x 28 cm
Greutate 9.5kg
Ciclu de curățare 2 cicluri: numai fund sau fund/pereți/linie de plutire
Zone curatate Fund, pereți, linia apei
Capacitate filtru 5 L
Lungime cablu (m) fara fir

Пока не было вопросов.