117600 lei
În stoc

Un design îndrăzneț în ABS și disponibil în 2 puteri pentru a satisface nevoile majorității piscinelor de până la 50m3.

În conformitate cu Platinium, emblema mărcii Poolex, Platinium Mini și designul său original se combină armonios cu arhitectura grădinii dvs.

Disponibil în 2 puteri pentru piscine cu un volum maxim de 50 m3, Platinium Mini este echipat cu toate caracteristicile pentru care pompele de căldură Poolex sunt renumite: tehnologie Full Inverter, control WiFi și indicatoare LED.

Cu tehnologia Full Inverter, pompa de căldură funcționează într-un mod mai stabil pentru a rămâne aproape de temperatura setată în orice moment, evitând vârfurile și reducând consumul de energie. Platinium Mini este o pompă silențioasă care poate fi afișată cu mândrie în spațiul său exterior. Ventilația sa verticală permite evacuarea aerului uzat departe de suprafața în care se află, economisind astfel spațiu semnificativ pentru instalare.

Indicatoarele LED integrate îi oferă un plus de eleganță, având în același timp o caracteristică mai mult decât utilă: vizualizarea instantanee a stării de funcționare a pompei.

Verde: temperatura țintă a fost atinsă.

Albastru: piscina se încălzește.

Roșu: HP nu funcționează.

Controlați cu ușurință Platinium Mini de pe ecranul smartphone-ului, datorită conexiunii WiFi încorporată în panoul de control al pompei de căldură.

Volumul piscinei (m3 80-115
Putere, kWt) 3,4
Temperatura de fuctionare -15 ° С ~ 43 ° С
Tensiunea : Mono 220-240V
Functie: Incalzire/ Racire
Schimbator de caldura: Titanium
Marca compresorului: Mitsubishi
Dimensiuni (mm): Ø 935 x 845
Greutatea: 75/83

Пока не было вопросов.