Cere oferta
În stoc
POOLEX consideră că regiunile cu climă rece au dreptul să aibă propria lor pompă de căldură, motiv pentru care a fost creată ARTIC LINE.

Principala filozofie a ARTIC LINE Premium este de a rezolva problema încălzirii piscinei 12 luni pe an în toată Franța și 80% din Europa.

Compresorul său Heavy Tech înseamnă că poate rezolva problema lipsei de curgere a agentului frigorific la temperaturi prea scăzute datorită performanței sale ridicate.

Acest lucru are ca rezultat o performanță remarcabilă chiar și în domeniul de temperatură foarte scăzut, cu un COP de 2,97 la -7°C sau 2,05 la -25°C. Aceste caracteristici remarcabile fac ca Linia Artic să fie ideală pentru regiunile muntoase și condițiile climatice extreme. In plus, iti permite sa folosesti pompa de caldura pe tot parcursul anului, indiferent de temperatura exterioara. Chiar și la -25°C îți vei reduce consumul de energie la jumătate cu Artic Line.

Poolstar, încrezător în fiabilitatea gamei Premium, extinde garanția la trei ani și oferă un serviciu post-vânzare complet.
Volumul piscinei (m3 50-85
Putere, kWt) 5,5
Temperatura de fuctionare -25 ° С ~ 43 ° С
Tensiunea : Mono 220-240V
Functie: Incalzire/ Racire
Schimbator de caldura: Titanium
Marca compresorului: Copeland
Dimensiuni (mm): 1215x485x713
Greutatea: 115

Пока не было вопросов.