990 lei
În stoc

Ceaun asiatic fara acoperire cu tratament termic special Syton 6L, este destinat gatitului preparatelor prajite si inabusite. Pentru a folosi ceaunul la foc deschis, aveti nevoie de prostriii, care se selecteaza in functie de diametrul ceaunului.

Recomandari privind utilizarea vaselor din fonta:

  1. Vasele din fonta fara acoperire sunt destinate gatitului preparatelor prajite si inabusite pe toate tipurile de aragazuri si orice tip de plita, inclusiv pe foc deschis. 
  2. Inainte de prima utilizare vasele trebuie spalate minutios, incalzite pana la temperatura de 100°C, dupa care suprafata interioara se sterge cu un servetel, impregnat cu ulei vegetal.
  3. Vasele netratate (in modul indicat la punctul 2) sunt potrivite pentru contactul cu alimentele ce nu contin acid citric, acid acetic si acid lactic.
  4. Nu folositi vasul pentru pastrarea alimentelor gatite.
  5. Dupa terminarea gatitului, vasul trebuie sa fie spalat, uscat bine si uns cu ulei vegetal.
  6. Daca se utilizeaza in mod inadecvat, pe suprafata veselei poate aparea coroziune. Petele de rugina se indeparteaza cu usurinta cu o perie metalica (perie simpla) si, daca se repeta procedura descrisa la punctul 2, suprafata vasului capata aspectul initial.

ATENTIE: rugina pe vasul din fonta nu este un defect. Acest lucru este rezultatul utilizarii sau intretinerii necorespunzatoare.

Material Fonta
Acoperire Fara acoperire (cu tratament termic special)
Model Fara capac
Volum (L) 8
Inaltime (mm) 155
Diametru (mm) 340
Culoare Negru
Greutate (kg) 5,2

Пока не было вопросов.