60 lei
În stoc

Lavanda este „eroina” poeziei și cântecelor, una dintre cele mai populare plante din Crimeea și Marea Mediterană. Încă din Egiptul antic, levănțica a fost folosită pentru îngrijirea feței și a corpului și ca afrodisiac rafinat. Vindecătorii medievali foloseau lavanda pentru ameliorarea durerii și vindecarea rănilor. O varietate de pliculețe și perne cu lavandă uscată pentru un somn sănătos și ameliorarea stresului pot fi achiziționate de la orice magazin de suveniruri din Crimeea. Uleiul esențial de lavandă este obținut din flori proaspete.


Pentru ce se folosește uleiul esențial de lavandă:


· Aromatizarea aerului din interior, creând o atmosferă romantică.


· Întărirea imunității, îmbunătățirea somnului, ameliorarea anxietății, iritabilității, agresivității.


· Normalizarea circulației sângelui, a ritmului cardiac, scăderea tensiunii arteriale.


· Ca analgezic pentru durerile musculare și articulare, pentru ameliorarea spasmelor și crampelor.


· Pentru a calma umflarea membranelor mucoase și pentru a facilita respirația cu nasul care curge și SARS.


· Ca aditiv în cosmetică pentru întinerirea și netezirea pielii.


· Pentru tratamentul bolilor și leziunilor pielii și prevenirea cicatricilor.


· Ca mijloc de igiena intimă feminină, în special, cu cistita și vaginită; pentru a normaliza ciclul menstrual.


· Intarirea si refacerea structurii liniei parului, eliminarea mancarimii, matretii, caderea in exces a parului.


· Îndepărtează moliile, insectele de făină, țânțarii.


CU GRIJA! Uleiul de lavandă nu este recomandat femeilor însărcinate, persoanelor cu tensiune arterială scăzută sau anemie. Nu utilizați în paralel cu luarea preparatelor cu fier și iod.


Cum se folosește uleiul aromat de lavandă:


· Pentru bai si saune: se adauga cateva picaturi de ulei intr-un vas cu apa incalzita sau intr-un evaporator special si se pun in locul cel mai cald, de exemplu, la nivelul superior al baii de aburi. În baia rusească, uleiul cu aromă de lavandă este adăugat și în apă pentru „bzdavaniya” (obținerea aburului prin furnizarea de apă încălzită la aragaz).


· Pentru aromatizarea aerului din spațiile de locuit: dizolvați 3-6 picături de ulei în apă pentru o lampă cu aromă. De asemenea, puteți adăuga ulei într-un recipient cu apă fierbinte, așezându-l pe un calorifer sau folosiți un evaporator de piatră de săpat.


· Pentru masaj: amestecați 4-5 picături de ulei de lavandă cu 10-15 g de cremă sau ulei de masaj.


· Pentru îmbogățirea produselor cosmetice - 1 picătură de ulei la 5 g de cremă, tonic, șampon sau demachiant.


· Pentru inhalare: 2-3 picaturi de ulei esential de lavanda in cativa litri de apa fierbinte, procedura dureaza 5-7 minute.


· Pentru băi: se amestecă 3-5 picături de ulei de lavandă cu 30-50 g de iaurt sau alt produs din lapte fermentat, sare de mare, de masă sau de Himalaya, se amestecă, se adaugă în baie cu apă caldă.


· Pentru a respinge insectele, aplicați ulei pe păr și îmbrăcăminte sau puneți bucăți de cârpă înmuiate în ulei în locurile în care sunt depozitate haine sau alimente.


În magazinul nostru online puteți cumpăra ulei esențial de lavandă produs intern, la pachete de 15 și 25 ml.


ATENŢIE! Nu se recomandă utilizarea uleiului esențial de lavandă pur. Când adăugați ulei într-o cremă cosmetică sau de masaj pentru prima dată, aplicați o cantitate mică pe partea din spate a antebrațului pentru a testa răspunsul corpului.

Volumul: 15 мл

Пока не было вопросов.