60 lei
În stoc

Cedru este un simbol al taiga din Ural și Siberian, un copac puternic și maiestuos. Nucile de pin sunt o comoară de nutrienți. Lemnul de cedru, care are o culoare ocru-roz și o textură neobișnuită, este folosit pentru a construi case și a face mobilier, inclusiv mobilier pentru baie. Din ace de cedru se obtine un ulei esential cu o aroma placuta tarta. Uleiul esențial de cedru conține fitoncide - substanțe volatile pe bază de plante care ucid microbii și purifică aerul.


Pentru ce se folosește uleiul de aromă de cedru:


· Purificarea si aromatizarea aerului din interior, eliminarea mirosurilor neplacute.


· Intarirea sistemului imunitar, stabilizand echilibrul energetic, imbunatatind concentrarea.


· Prevenirea si tratamentul ARVI, bronsite, pneumonie – actioneaza ca expectorant, calmeaza tusea uscata.


· Ameliorarea durerii și inflamațiilor în bolile și leziunile articulațiilor.


· Ajuta in tratarea bolilor si leziunilor pielii, acneei, intinerirea pielii.


· Întărirea părului.


· Sperie moliile.


Cum se aplică ulei de nuci de cedru:


· In baie si sauna: cateva picaturi de ulei de cedru se adauga intr-un recipient cu apa fierbinte sau intr-un evaporator special si se aseaza la nivelul superior al baii de aburi sau langa o sursa de caldura. Într-o baie rusească, uleiul de cedru este adăugat și în apa fierbinte pentru „bzdavaniya” (obținerea aburului prin furnizarea de apă fierbinte la sobă).


· Pentru masaj: adăugați 2-4 picături de ulei la 10-15 g de cremă sau ulei de masaj.


· Pentru aromatizarea si dezinfectarea aerului din spatiile de locuit: adaugati 3-5 picaturi de ulei de cedru in apa pentru lampa de aroma. De asemenea, puteți adăuga ulei într-un recipient cu apă fierbinte, așezându-l pe un calorifer sau folosiți un evaporator de piatră de săpat.


· Pentru inhalare: 2-3 picaturi de ulei esential de cedru pentru cativa litri de apa fierbinte.


· Pentru bai: amestecati 3-5 picaturi de ulei cu o lingura de lapte sau smantana, miere, sare de mare, de masa sau de Himalaya, amestecati, adaugati in baie cu apa calduta.


În magazinul nostru online puteți cumpăra ulei esențial de cedru produs intern în pachete de 15 și 25 ml.


ATENŢIE! Nu este recomandat să folosiți ulei pur de nuci de cedru în niciun scop! Când adăugați ulei într-o cremă cosmetică sau de masaj pentru prima dată, aplicați o cantitate mică pe partea din spate a antebrațului pentru a testa răspunsul corpului.

Volumul: 15 мл

Пока не было вопросов.