60 lei
În stoc

Proprietățile vindecătoare ale bradului sunt cunoscute locuitorilor din Urali și Siberia din timpuri imemoriale. Măturile de brad sunt foarte populare în baia rusească. Tuberculii de pe trunchiul bradului conțin o substanță rășinoasă, care este folosită pentru lubrifierea rănilor și abraziunilor. Uleiul esential de brad siberian contine o cantitate mare de fitoncide cu proprietati antibacteriene si dezinfectante.


Pentru ce se folosește uleiul aromat de brad:


· Dezinfectarea aerului din interior, eliminarea mirosurilor neplacute.


· Întărirea sistemului imunitar.


· Prevenirea și tratamentul ARVI și a altor boli respiratorii.


· Ameliorarea durerii în artrită, osteocondroză, nevralgie.


· Întinerirea și curățarea pielii, îndepărtarea iritațiilor.


Cum se folosește uleiul de brad:


· Pentru bai si saune: cateva picaturi de ulei de brad se adauga intr-un recipient cu apa fierbinte sau un evaporator special si se aseaza la nivelul superior al baii de aburi sau langa o sursa de caldura. În băile rusești, uleiul de brad este adăugat și în apa fierbinte pentru „bzdavaniya” (obținerea aburului prin furnizarea de apă fierbinte la sobă).


· Pentru masaj: adăugați 4-6 picături de ulei în crema sau ulei de masaj.


· Pentru aromatizarea si dezinfectarea aerului din locuinte: adaugati 3-5 picaturi de ulei in apa pentru lampa de aroma. De asemenea, puteți adăuga ulei într-un recipient cu apă fierbinte, așezându-l pe un calorifer sau folosiți un evaporator de piatră de săpat.


· Pentru inhalare: 2-3 picaturi de ulei esential de brad pentru cativa litri de apa fierbinte.


· Pentru bai: amestecati 3-5 picaturi de ulei cu o lingura de lapte sau smantana, miere, sare de mare, de masa sau de Himalaya, amestecati, adaugati in baie cu apa calduta.


În magazinul nostru online puteți cumpăra ulei esențial de brad de producție internă, la pachete de 15 și 25 ml.


ATENŢIE! Nu este recomandat să folosiți ulei esențial pur de brad în niciun scop! Când adăugați ulei într-o cremă cosmetică sau de masaj pentru prima dată, aplicați o cantitate mică pe partea din spate a antebrațului pentru a testa răspunsul corpului.

Volumul: 15 мл

Пока не было вопросов.