60 lei
În stoc

Unul dintre cele mai eficiente uleiuri de folosit pentru o noapte bună de odihnă. Acest ulei esențial ajută la durerile și inflamațiile minore, reduce prezența problemelor bacteriene, virale și fungice și ameliorează spasmele musculare. Ajuta in lupta impotriva matretii, caderii parului. Trezește rezervele ascunse ale pielii.


ATENŢIE! Uleiurile esențiale nu se folosesc în formă pură, ci se adaugă în cantități mici în baze (măști, loțiuni, creme, uleiuri de bază, creme, săruri de baie etc.) sau la soluții pentru inhalare. Când adăugați orice ulei într-un produs cosmetic pentru prima dată, este recomandat să aplicați mai întâi o cantitate mică de produs pe partea din spate a antebrațului pentru a verifica răspunsul organismului.


Dacă intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru o baie de aburi parfumată, amintiți-vă că acestea sunt volatile și foarte inflamabile. Trebuie să adăugați 7-8 picături de ulei într-un cană de apă, în timp ce faceți acest lucru nu în camera de aburi, ci imediat înainte de a intra

Volumul: 15 мл

Пока не было вопросов.