60 lei
În stoc

Arborele de ceai (denumire botanica pentru melaleuca) nu are nicio legatura cu ceaiul, este o ruda apropiata a eucaliptului. Uleiul esențial de arbore de ceai este la fel de popular ca și eucalipt. Poporul indigen din Australia folosea frunzele zdrobite de arbore de ceai pentru a vindeca rănile, arsurile și afecțiunile pielii. Începând cu anii treizeci ai secolului trecut, frunzele de arbore de ceai au fost folosite ca materie primă medicinală, iar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial au câștigat popularitate datorită proprietăților sale remarcabile antiseptice și imunostimulatoare.


Pentru ce se folosește uleiul esențial de arbore de ceai:


· Dezinfectarea aerului din interior, eliminarea diverselor mirosuri, respingerea insectelor.


Ca expectorant în tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute, bronșite, pneumonii etc.


· Întărirea sistemului imunitar, accelerând recuperarea după boală.


· Stabilizarea stării emoționale, ameliorarea stresului.


· Ajută în tratarea rănilor, abraziunilor, arsurilor, bolilor de piele, inclusiv fungice.


· Ameliorarea durerii pentru leziuni, dureri musculare și boli articulare.


· Eliminarea problemelor dentare, eliminarea respirației urât mirositoare, tratamentul stomatitelor și gingivitei, iritațiilor mucoaselor.


Ajutor în tratamentul bolilor ginecologice (uretrită, afte etc.)


Cum se folosește uleiul de arbore de ceai:


· În baie și saună: 5-10 picături de ulei se dizolvă într-un recipient cu apă fierbinte sau se adaugă într-un evaporator special și se pun pe raftul superior din baia de aburi sau lângă o sursă de căldură. În baia rusească, uleiul de arbore de ceai este folosit și pentru „bzdavaniya” (obținerea aburului prin furnizarea de apă fierbinte la aragaz), uleiul este adăugat în apă în prealabil.


· Pentru masaj: se adauga 2-3 picaturi de ulei in crema de masaj sau ulei de baza.


· Pentru aromatizarea aerului si dezinfectarea spatiilor rezidentiale si de birouri: adaugati 3-5 picaturi de ulei in apa pentru lampa cu aroma. O altă opțiune este că uleiul de arbore de ceai se adaugă într-un vas cu apă încălzită, care este instalat pe un radiator de încălzire sau lângă o altă sursă de căldură, puteți utiliza un vaporizator de piatră de săpun.


· Pentru inhalare: de la una până la trei picături de ulei la câțiva litri de apă încălzită, inhalarea trebuie efectuată timp de cel mult cinci până la șapte minute.


· Pentru băi: se adaugă 3-5 picături de ulei la 30 g (aproximativ o lingură) de sare (de mare, de masă sau de Himalaya), miere, lapte sau smântână, se amestecă, se dizolvă într-o baie cu apă caldă.


· Pentru clătire, comprese, dușuri: 1-2 picături de ulei la 200-250 ml apă caldă.


· Pentru a respinge insectele: aplicați 2-3 picături de ulei de arbore de ceai pe haine.


În magazinul nostru online puteți cumpăra ulei esențial de arbore de ceai de la un producător autohton, ambalat în 15 și 25 ml.


ATENŢIE! Nu este recomandat să folosiți ulei esențial pur de arbore de ceai în niciun scop! Când utilizați uleiul în orice formulare topică pentru prima dată, aplicați o cantitate mică pe partea din spate a antebrațului pentru a testa răspunsul corpului.

Volumul: 15 мл

Пока не было вопросов.