• Raiting:
  • Model:
    Punga MIX -№3
150 lei
În stoc

Aromele de ierburi la baie sau la saună vor avea un efect general de întărire asupra corpului tău: urzica și rădăcina de elecampane îți vor ameliora starea cu răceala căilor respiratorii superioare, iar salvia va ameliora durerea în gât și ameliorarea durerilor de cap.


Băile de urzică îți vor uniformiza nuanța pielii, iar infuzia va întări rădăcinile părului și le va face puternice, groase și strălucitoare.


Băile cu elecampane vor elimina descuamarea, iar spălarea cu un decoct ajută la detoxifierea pielii.


Băile cu salvie sunt eficiente pentru diferite leziuni ale pielii, iar clătirea părului după spălare cu un decoct va ameliora mătreața și strălucirea uleioasă.


Mod de utilizare: se toarnă 2-5 litri de apă clocotită peste un sac și se lasă timp de 15 minute. Puteti folosi infuzia rezultata pentru frecarea pe pietre sau pentru proceduri cosmetice. Când folosiți în baie, aruncați punga cu plante în cadă, porniți apă fierbinte timp de 15 minute, astfel încât infuzia să aibă timp să se infuzeze, apoi măriți apa rece și continuați să umpleți baia până la nivelul de apă de care aveți nevoie.MIX tonifiere - Energia pe bază de plante include 3 aburi:

Eucalipt

Rădăcina Elecampane

Salvie

Пока не было вопросов.