• Raiting:
  • Model:
    Punga MIX- №2
150 lei
În stoc

Aromele ierburilor de vară într-o baie de aburi sau saună vă vor accelera metabolismul în organism, vă vor ajuta să vă relaxați și să vă recuperați după zilele de lucru. Bucurați-vă de liniște, liniște și căldură în baia de aburi cu aromele unei zile însorite!


Băile cu șoricelă se relaxează bine după activitatea fizică sau antrenamente, iar spălarea cu un decoct va ameliora pielea grasă crescută.

Băile cu mușețel sunt ideale pentru copii mici, adolescenți și sportivi, deoarece mușețelul are un puternic efect antiseptic, anticonvulsivant și analgezic.


Băile Melilot favorizează vindecarea rănilor, iar spălarea cu un decoct catifelează și hidratează pielea, oferindu-i un finisaj mat.


Mod de utilizare: se toarnă 2-5 litri de apă clocotită peste un sac și se lasă timp de 15 minute. Puteti folosi infuzia rezultata pentru frecarea pe pietre sau pentru proceduri cosmetice. Când folosiți în baie, aruncați punga cu plante în cadă, porniți apă fierbinte timp de 15 minute, astfel încât infuzia să aibă timp să se infuzeze, apoi măriți apa rece și continuați să umpleți baia până la nivelul de apă de care aveți nevoie.


MIX liniștitor - Blues de toamnă include 3 parcuri:

Sorile

Oregano

Donnik

Пока не было вопросов.